Vil du gerne slippe for kløe i hovedbunden på grund af skæl?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange, der kæmper med skæl i deres hovedbund. Og det er en meget irriterende tilstand, idet den kan føre til slem kløe. Det betyder, at det kan være svært at koncentrere sig netop fordi, det er så generende at skulle klø sig i hovedbunden konstant. Den megen kløe kan desuden også give yderligere udslæt og endda sår, hvorfor det kan gøre større skade på den sarte hovedbund.

Det er ikke pænt

Derudover er skæl heller ikke pænt. Kæmper man med det i en højere grad, vil det nemlig kunne ses, medmindre håret er helt nyvasket. Når håret først er tørt, vil der vise sig små stykker af skæl mellem strående, og det kan skabe et helt forkert udtryk. Især hvis man har brugt længere tid på en pæn opsætning og så må sande, at den ikke helt kommer til sin ret, fordi man kan se de små skæl.

Købt Apotekets skælshampoo

Heldigvis er både kløen og udseendet noget, der ofte findes råd for. Det handler nemlig tit bare om at gøre brug af en rigtig god skælshampoo. Og det kan for eksempel være den, som du kan købe hos Danmarks online apotek; apopro.dk. Apotekets skælshampoo både forebygger og fjerne skæl, og dermed vil den også være med til at dæmpe den irriterende kløe i hovedbunden. Den er uden parfume, og derfor vil den ikke give andre gener, og derfor er den selvfølgelig også Astma-Allergi mærket.

Den er let at bruge

Apotekets skælshampoo er desuden let at bruge. Den skal blot masseres ind i det fugtige hår og i hovedbunden, hvorefter den skal virke i 3-5 minutter som en balsam. Herefter skyldes den grundigt ud.

Skælshampooen bør benyttes 2 – 3 gange om ugen for at få den bedste effekt.