Uanset størrelse – gå modeklædt

Flere og flere brands er begyndt at fremstille tøj i plus size-størrelser, og dette gælder både de mindre ukendte mærker og de store internationale velkendte brands. Plus size er typisk størrelserne mellem 42 og 56, som man også ser mere og mere til modeshows og catwalks.

Der kommer nemlig mere og mere fokus på kropspositivitet, og at vi skal omfavne alle kropstyper. Mode er ikke kun henvendt model-størrelserne, mode er nemlig for alle størrelser og aldersgrupper.

Klæd dig efter din kropstype

Uanset hvilken kropstype, som man er den heldige ejer af – så kan det være en god idé at iklæde sig efter denne, så man fremhæver alle sine gode sider med de rigtige beklædningsgenstande.

  • Er du timeglas-figur? Fremhæv din smukke talje i skønne kjoler, som er figursyet. Pas på med oversize-tøj, som ikke vil gøre særlig meget godt for din flotte figur.

  • Det kan også være du er æbleformet? Her kan det være en fordel at købe kjoler, som har en V-udskæring, som kan fremhæve din flotte barm.

  • Er du den klassiske pære? Her kan vi især anbefale kjoler med et A-snit, som vil fremhæve de skønne sider ved din figur.

Gem ikke din krop væk

Uanset hvilken kropstype, som du har – så giv den gas med farverne, og afprøv nogle forskellige mønstre, som vil pifte lidt liv til den ellers til tider kedelige hverdag. Klik ind og køb dit nye plus size tøj, som du finder et stort udvalg af.

Vær stolt af din unikke krop, og vis den glædeligt frem. Invester i noget smukt tøj, som kan give lidt skub til selvtilliden. Plus size tøj er designet med særlig fokus på den gode pasform, hvor der er taget højde for kurver, ofte er der nemlig lidt mere plads til en fyldig barm og numse.

God shoppelyst!