Træt af et fyldt tøjskab? Sådan indretter du et walk in closet

Hvis du går meget op i dit tøj, har du sikkert også en hel masse af det – det kan dog til tider være svært at finde plads til alt det tøj, som man har. I stedet for at skulle smide noget af det ud, kan du overveje at lave et walk in closet, hvor der er plads til det hele.

Find ud af, hvordan rummet skal stilles op

Når du skal have lavet et walk in closet, er der forskellige ting, der er gode at gøre. For eksempel kan det være en fordel først og fremmest at finde ud af, hvordan rummet skal sættes op. På den måde kan du nemlig bedst muligt finde ud af, hvad du skal ud og have fat i.

Måske du vil bruge LED strip, så du får en flot og farverig belysning? Det vil helt sikkert gøre rummet lidt flottere at se på. overvej også, hvordan alt tøjet skal opbevares i rummet – skal du bruge kommoder, skabe eller tøjstativer?

Find opbevaring til tøjet

Når du skal indrette dette walk in closet, er det vigtigt, at du har helt styr på, hvordan tøjet skal opbevares i rummet. På den måde undgår du nemlig at skulle starte helt forfra, hvis du finder ud af, at der er noget der ikke er, som det skal være.

Overvej om du har flest skjorter, kjoler og lignende, som skal hænge på bøjle, eller om du har mest tøj, som bare skal ligges i skuffer. Når du først ved det, kan du nemlig finde ud af, hvilket opbevaring du skal have fat i til dit nye walk in closet. Du kan måske finde disse brugte, så du ikke skal købe helt nye – det vil også spare dig en smule penge.