Tips og tricks til hvordan I får det perfekte sommerbryllup

Er du så heldig at have fundet kærligheden i dit liv, og har et sommerbryllup i vente? Så skal du kigge med her. Et sommerbryllup er noget helt særligt. Om det skal holdes i den danske sommervarme, eller om det skal holdes i sydens varme. Med et sommerbryllup har man nemlig mulighed, for at holde både ceremonien og festen udendørs.

Fem tips til det perfekte udendørsbryllup

  1. Kjole og jakkesæt

Når det kommer til at vælge den helt perfekte kjole og det helt perfekte jakkesæt, er der mange ting man skal tænke over – især hvis det er et udendørsbryllup.

Hvis du som gom eller brud, skal på jagt efter det helt rigtige jakkesæt eller den helt rigtige kjole, kan det være en god ide at nævne for skrædderen eller sælgerne at I holder et udendørsbryllup. Her er det nemlig vigtigt, at I vælger et outfit som I kan ånde i. Den danske sommer kan være varm, derfor skal tøjet være behageligt og åndbart.

  1. Blomster og lys

Der findes da ikke noget mere romantiske end en have eller strand fuld af blomster og lys. Både til ceremonien og til festen, kan I dekorere lokation med blomster i de helt rigtige farver, og masser af lys.

  1. Inviter dem i elsker

Når det kommer til gæstelisten, er der meget at tænke over. Jo flere gæster, jo dyrere bliver festen. Derfor kan det være en god ide at overveje hvem man skal have med. Man skal ikke føle sig tvunget til at invitere en hver mand man kender. Tværtimod kan festen gå hen og blive meget bedre, hvis man bare invitere de tætteste og dem man elsker.

Husk på at det er jeres fest, og jeres penge. Derfor er det også jer der bestemmer hvem der skal inviteres med.