Tips og tricks til efterårsgarderoben

Danmark er et af de lande, hvor du ikke kan slippe afsted med en helårsgarderobe. Temperaturerne skifter simpelthen for meget mellem de forskellige årstider, og det stiller store krav til din garderobe. Du skal eksempelvis finde plads til både kortærmede skjorter og store vinterstøvler.

Efteråret er et af de mest uforudsigelige årstider, og her er det vigtigt, at du er meget omstillingsparat, når det kommer til dit tøjvalg. Den ene dag kan du klare dig med en bomulds t shirt og en tynd jakke, mens du bare et par dage senere skal have den helt store frakke frem. At imødekomme efterårets vejrmæssige krav kan derfor godt gå hen og blive en dyr og indviklet affære. Men det behøver det faktisk ikke at være.

Køb dine jakker i en genbrugsbutik

Hvis du er bosiddende i ét af landets større byer, har du med garanti et bredt udvalg af genbrugsbutikker. Tøjets kvalitet i genbrugsbutikker kan være meget svingende, men jakker er ofte dét, der er i højest kvalitet. Derudover kan jakker fra ny være en dyr fornøjelse. Du kan med andre ord få rigtig meget jakke for pengene, hvis du køber din jakke brugt. Du kan også købe brugte jakker andre steder end genbrugsbutikker. Det kunne eksempelvis være via diverse handelsportaler på nettet.

Køb tøj i høj kvalitet

Det kan måske lyde en anelse selvmodsigende, at du skal købe tøj i høj kvalitet for at spare penge. Men det hænger sådan sammen, at tøj i høj kvalitet bare holder væsentligt længere end billigt tøj. Du behøver derfor ikke at opdatere efterårsgarderoben hvert eneste år, hvis du starter med at købe noget ordentligt tøj. Det gælder alt fra lange underbukser til jakker og bukser. Hvis du er i tvivl om tøjets kvalitet, kan du altid læse anmeldelser af mærket på internettet. Disse anmeldelser er ofte gode pejlemærker for, hvorvidt tøjet er pengene værd.