Skab orden i garderoben med billige tøjstativer

Hvordan skaber du orden i garderoben? Allerførst kan du sortere i alt dit tøj og skaffe dig af med det, du ikke regner med at have på nogensinde igen. Her taler vi fx den flotte kjole, der desværre er skæmmet af mystiske pletter, eller hullede strømper. Når først du har reduceret mængden af tøj, du skal holde styr på, kan du finde billige tøjstativer til at opbevare dit tøj på hensigtsmæssig manér.

Billige tøjstativer gør det nemt at skabe orden

At hænge tøj fra tøjstativer giver dig et langt bedre overblik over det tøj, du har til din rådighed, end når du skubber alt dit tøj ind på en hylde i skabet. Desuden er et tøjstativ et must, hvis du ønsker at gemme partnerens jakkesæt eller skjorter, uden de bliver rynkede. Tøjstativer har i udgangspunktet en meget simpel, firkantet struktur, men du kan også finde dem i flere etager og med flere udhæng.

Pelsjakken kan hænge på et vægstativ

Er du en pels jakke dame, bør du også få et tøjstativ til opbevaring af pelsjakkerne på bøjler – hvis du agter at hænge dem op i garderoben vel at mærke. At gemme pelsjakker i en skydedørsgarderobe er aktuelt uden for vintersæsonen, mens du om vinteren selvfølgelig har pelsjakken til at hænge ude i entréen fra en stumtjener eller krog. Et tøjstativ til vægmontering passer fint til bred beklædning.

Hæng ungernes tøj op på et gulvstativ

Tøjstativet er nøglen til god organisering af dit klædeskab, men nogle modeller er også velegnede til at stå fremme i stuen, når der ikke er gæster. Du kan fx finde et gulvstativ med et rundt rør, som små beklædningsgenstande kan hænge fra. Sådan en løsning kunne være aktuel, hvis du gerne vil hænge morgendagens børnetøj frem til småbørnene, som de små kan få på, lige før de skal i skole.