Shopping i Ebeltoft – her skal du tage hen

Ebeltoft er en hyggelig lille by med en masse butikker og muligheder for shopping. Her kan du finde alt fra små specialbutikker til store butikscentre, så du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag. Når du skal på shoppingtur i Ebeltoft er der nogle steder, du ikke må gå glip af. Vi kommer med et par perler til din shoppingtur herunder, og ellers kan du holde dig opdateret på Læs her.

Her skal du shoppe

Hvis du er på udkig efter gode steder at shoppe, så er de gamle brostensbelagte gader, i den gamle del af Ebeltoft, et oplagt valg. Oplev Ebeltofts gågade med de mange små butikker og skæve huse. Her er der rig mulighed for at købe alt det hjertet begære. Ebeltoft havn er også et dejligt sted at shoppe. Her finder du specialbutikker, cafér og restauranter for enhver smag.

Kig forbi Kunsthåndværket

Kunsthåndværket er en lille butik, der sælger alt fra kunsthåndværk til interiør. Du kan finde et stort udvalg af nøje udvalgt kunsthåndværk fra over 60 forskellige kunstnere, designere og kunsthåndværkere. Her er der således rig mulighed for at finde noget unikt.

Oplev Galleri Ebeltoft

Det lille galleri har både salg af kunst og udstillinger. Der bliver løbende skiftet ud i udstillingerne, og det er det helt rigtige sted at gøre sig sit nye, unikke kunstkøb eller blive inspireret af de mange smukke og fascinerende malerier.

Kig indenfor hos Mouse & Pen Illustration

Her finder du håndtegnede illustrationer tegnet af Helle Dannemare. Her kan du købe unikke tegninger, postkort, plakater og meget mere af den lokale kunstner. Det er det perfekte sted at finde en god gave eller en særlig souvenir.

Afslutning

Skal du på shopping i Ebeltoft, er der en stor chance for at du kommer hjem med poser fyldt med kunsthåndværk og lokale delikatesser. Der findes selvfølgelig mange flere butikker, der er værd at besøge i Ebeltoft, end dem vi har nævnt her. Det er bare om at gå på opdagelse i de små gader eller tage ned på havnen og mærke det livlige miljø.