Shop en Pia Ries lædertaske hos Ziga

Er du altid på jagt efter skønne ting til hjem og garderobe? Hos Ziga sætter man stort ind på at finde og udvikle finurlige figurer, håndlavede smykker og unika modetøj fra mange populære producenter. Du er derfor aldrig langt væk fra nyt til hjemmet eller et opgraderet klædeskab, da Ziga både er at finde på gågaden i Ebeltoft og på www.ziga.dk.

Find en smuk Pia Ries lædertaske hos Ziga

Und for eksempel gerne dig selv en Pia Ries lædertaske. En Pia Ries lædertaske bliver ofte mange kvinders kæreste eje og trofaste følgesvend til enten hverdag eller fest. Du kan altid vælge en Pia Ries lædertaske i en model, der passer dig og dine specifikke præferencer hos Ziga! Ziga forhandler nemlig et kæmpe sortiment af lædertasker fra dette unikke danske brand — et udvalg, der omfatter alt fra rygsække til bæltetasker. En Pia Ries lædertaske som en lille crossbody er for eksempel en populær model, der med sin regulerbare skulderrem og mange lommer, både er praktisk og rummelig. Denne type Pia Ries lædertaske egner sig til hverdagens mange gøremål, men leder du efter en smart clutch til dit næste festlige arrangement, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre. En lille clutch til mønter, sedler, kort, mobiltelefon og makeup er nemlig en Pia Ries lædertaske, der aldrig går af mode!

Skil dig ud i en fantastisk King Louie kjole

Mangler du et outfit til din nye taske fås et bredt katalog fra King Louie. En King Louie kjole er for eksempel oplagt i sammenhæng med en ny clutch og bestemt en måde at skille sig ud fra mængden på. En King Louie kjole bør først og fremmest være en essentiel del af enhver kvindes garderobe, hvis hun holder af behagelige pasformer og unikke retro prints. Så snart du trækker i en King Louie kjole opdager du, hvordan materialernes lækre kvaliteter klæder kvindelige kroppe uden besvær. De flotte kjoler er ofte lavet med stræk og en tæt talje, der efterfølgende falder flot ned ad kroppen. Tag bare deres slå-om kjole, der er en King Louie kjole, som fungerer perfekt til de køligere efterårsmåneder. Denne kjole er lavet af viskose og blød jersey og fås med et smukt botanisk print hos Ziga. Find også en fin tunika kjole med turn-down krave. Denne King Louie kjole har lynlås bagpå, et bindebælte i taljen og trekvart ærmer. En sådan kjole er ligeledes perfekt at gå i byen i til efterårets eller vinterens arrangementer. Når du er på udkig efter en King Louie kjole er det dog ofte en god idé at gå en enkelt størrelse op, da modellerne generelt er lidt små i størrelserne.