SHAPING NEW TOMORROW – tøj til enhver

I 2015 startede det hele, hvor 3 unge drenge startede virksomheden SHAPING NEW TOMORROW. Grundlaget for dette var, at de ville ændre den måde hvorpå man så det traditionelle herretøj. Det var svært at forbinde komfort og klædelighed, og derfor begyndte drengene på et nyt koncept til et tøjbrand, som skulle ændre det hele. Konceptet byggede på, at man skulle være klædt på til hvad dagen båd på. Lige meget om man skulle slappe af derhjemme, eller om man skulle til et vigtigt møde, så skulle deres tøj passe til alt. Derudover har de udfordret det traditionelle herretøj, og genskabt klassisk, men pænt herretøj som ser godt ud, men samtidig er komfortabelt.

Internationalt samarbejde for at opnå de bedste resultater

Igennem deres tid som en selvstændig virksomhed har de været i en konstant udvikling, hvor perfektionisme betyder meget for dem. Tøjet kan nemlig indfri den forventning vedrørende fri bevægelighed. Denne udvikling har de foretaget sammen med deres samarbejdes partnere fra Portugal, som i samarbejde selv producere det materiale, som bruges til produkterne.

SHAPING NEW TOMORROW blev specielt kendt for deres bukser med sloganet “the perfect pants” da de startede med at tage Danmark med storm, da man oplevede en fantastisk komfort, samtidig med bukserne kunne bruges til alle begivenheder. De har igennem årene bestræbt sig efter at lave en udgave af et par bukser, som lige så godt kunne være de fineste i din klædeskab, men samtidig være lige så behagelige som et par joggingbukser.

Komfort er det vigtigste

Siden dengang har virksomhed fortsat været i en meget positiv vækst, og har også fået et dybere sortiment indenfor bukser, men samtidig har de fået et bredere sortiment, hvor de nu blandt andet også tilbyder T-shirts, poloer, sweatshirts, boxershorts og jakkesæt. SHAPING NEW TOMORROW er derfor til alle, som ønsker komfortabelt tøj, som kan bruges til alle de udfordringer som hverdagen byder på. Enten om det er en familie dag i Legoland, eller man skal sit livs vigtigste møde, så kan man altid regne med SHAPING NEW TOMORROW.