Safety razors og menstruationstrusser fra Natural Living

Vil du gøre mere for miljøet, så bør du overveje at undgå engangsprodukter. Natural Living byder på produkter, der er genanvendelige, langtidsholdbare og miljøvenlige. Du kan derfor finde både safety razor og menstruationstrusser, der begge er lavet i høj kvalitet og i bæredygtige materialer. Med disse produkter gør du både noget godt for miljøet og for dig selv.

Tæt barbering med safety razor fra Natural Living

Ved barbering med engangsskraber er der utroligt meget unødvendigt spild. Du bør i stedet overveje en safety razor fra Natural Living. Det er det perfekte valg for enhver, der vil gøre sit for miljøet. Safety razors er lavet i et lækkert og flot design og er desuden lavet helt uden plastik. Da bladet er et udskifteligt barberblad, kan du være sikker på, at det er let at udskifte. Safety razors holder hele livet, da de er lavet i holdbare og effektive materialer. Vil du sørge for, at bladet holder sig skarpt længere, skal du sørge for at tørre den af, inden du lægger den væk. En safety razor sikrer tættere barbering og færre indgroede hår. Det er endnu bedre, hvis du vælger at eksfoliere din hud blidt med en kropsbørste eller skrubbehandske. Ønsker du en effektiv, miljøvenlig og bæredygtig skraber, så er en safety razor fra naturalliving.dk svaret.

Miljøvenlige og behagelige menstruationstrusser

Natural Living har miljøansvarlige produkter i deres menstruationstrusser, der er både bæredygtige og miljøvenlige. Enhver kvinde kan på den måde gøre sit for at hjælpe miljøet. Menstruationstrusser er en perfekt erstatning af engangsprodukter som bind og tamponer. De er ikke bare gode for miljøet, de sidder også behageligt, er åndbare og fås i flotte design. Man kan derfor altid føle sig godt tilpas, selvom man har sin menstruation. De ligner normale trusser, men har et absorberingsindlæg, der kommer i 4 flows, som har beskyttelse fra 7 ml til 60 ml. Du kan dermed vælge det produkt, der bedst matcher til dit flow. Der vil altid være forskel på, hvor ofte du skal skifte, men uanset hvor meget du bløder, er det foreslået med skifte efter 8 timer. For nogle vil menstruationstrusser ikke være nok, men de kan være en rigtig god kombination med den populære menstruationskop. Vil du gøre noget godt for dig selv, og for miljøet, så er menstruationstrusser fra naturalliving.dk det rigtige valg for dig.

Natural Living forhandler produkter, der er lavet med miljøvenlige og bæredygtige materialer, så du kan bidrage til at gøre op med brug-og-smid væk kulturen.