Sælg guld online her!

Hvad er prisen på guldmønter i dag? de sidste mange år har der er en gevaldig prisstigning for gamle mønter. Det har specielt været de mest almindelige mønter som 10 og 20kr fra 1873-1931. I dag har disse mønter selvfølgelig ikke en påført værdi som er gældende. Men de er virkelig blevet populære. Det er de fordi der igennem tiden er blevet en stor interesse for at bruge disse mønter som samleobjekter. Det er faktisk som og have en del af den danske historie, hvor som vi kender dem med dronningen og kongen derpå. Grundet mønternes alder og historie, så er de meget populære, og som vi ved med udbud og efterspørgsel. Det betyder faktisk at sådan en 10kr mønt i dag kan koste omkring 1500kr selvom den ingen værdi har, og en 20kr kan koste omkring 3000kr. Dertil findes der selvfølgelig også nogle mønter som er utrolig sjældne som for eksempel den danske kurantdukater, hvor prisen kan komme helt op på 4000kr. En normal guldmønt har en vægt på omkring 500 gram, og måden man beregner prisen på guldmønter er vægt x dagspris. pr gram for møntens karat. Nogle af mønterne hjælper dig på vej, da deres vægt står indgraveret, hvor andre er nødsaget til at blive vejet. Den mest normale karat for en guldmønt ligger i mellem 18-22 karat. Så hvis du tilfældigvis har nogle mønter derhjemme fra barndommen, eller dine forældre så kan man altså sælg guld online her!

Sælg guld online her – hav oplysningerne i orden

Hvor sælger man så guld? normalt så bliver det opkøbt, så sælg af guld er forholdsvist simpelt. Det er også muligt at få sine mønter prissat ved specialister, som har erfaring med dette i mange år, så du ikke bliver snydt. Det er faktisk sådan at politiet kræver at man viser legitimation når man sælger dette, og det kan enten være pas eller kørekort.

Sælg guld online her – hvordan kan man se ens guld er ægte

Hvordan kan man se om ens guld i dag er ægte? Jo det er egentlig ikke så kompliceret. Det eneste du faktisk skal bruge er en magnet, da rigtig guld ikke vil blive tiltrukket af det. Sælg guld online her, hvis du tilfældigvis har noget der bare ligger.