Sådan ser du stilfuld ud under ferien i storbyen

Storbyferier er altid spændende, men det kan være svært at finde det rigtige tøj og det kan godt sætte en lægge en dæmper på humøret. Meget af fornøjelsen ved at tage på storbyferie er jo, at gå rundt i stilfuldt tøj og føle sig rigtig selvsikker. Ingen har jo lyst til at gå rundt i Paris, modens hovedstad, og føle sig dårligt klædt. Læs denne oversigt og få tips til en god feriegarderobe, eller gå ind på https://copenhagenmuse.dk/ og tjek udvalget ud.

Hvorfor kan rejsegarderoben være svær?

Mange af problemerne ved at pakke tøj til en storbyferie er jo, at du ikke kan tage alt dit tøj med. Det betyder, at du skal vælge hvilket tøj, du ønsker at tage med. På den måde risikerer du, at du pakker noget, som viser sig ikke at passe med det andet tøj. Noget andet er vejret kan opføre sig på uforudsete måder, hvilket kan være svært at planlægge efter, når man pakker sin kuffert hjemme i Danmark.

Overvej din destination

Et godt tip er at overveje din destination, inden du begynder at pakke. Alverdens storbyer kan have vidt forskelligt vejr og det har indflydelse på din garderobe. Hvis du f.eks. skal sydpå til varme storbyer, bør du gå efter køligere tøj. Du kan med fordel vælge lyse stoffer som hvid og beige, da de ikke bliver så varme i solen. Går turen derimod mod køligere byer, som London eller New York i efteråret, bør du pakke varmere tøj. Så får du mulighed for at lege med lagene, hvilket gør det lidt nemmere at sammensætte et stilfuldt outfit.

Planlæg dine outfits

Et godt tip er at planlægge dine outfits dag for dag, og pakke efter det. På den måde løber du ikke ind i tøjkriser, når du først er kommet frem til din destination.