Sådan gør du din sofa til en del af din indretning

En sofa skal være komfortabel og behagelig at sidde i, men den må også gerne passe til dit hjem og pynte i din indretning. Der er ingen, der siger, at en sofa skal være kedelig at kigge på. Du behøver ikke nødvendigvis at gå ned på komfort for at finde en flot sofa.

Her får du tips til, hvordan du vælger en sofa, som bliver til en del af din indretning.

Gå efter nogle anderledes farver

Der findes så mange forskellige sofaer, så det er ikke nødvendigt at gå efter en helt klassisk sort, grå eller hvid sofa. En klassisk sofa kan sagtens være et rigtig godt valg, men hvis du gerne vil gøre din sofa til et afgørende element i din indretning, kan du med fordel gå efter en, der har lidt mere karakter. Du kan finde sofaer i alverdens forskellige farver, mønstre og materialer.

Hvis du vælger en i et fedt mønster eller farve, kan du lade resten af din indretning tage udgangspunkt i din sofa. På den måde bliver din sofa til en del af din indretning og ikke blot et praktisk siddemøbel. Se mere her hvis du leder efter en ny sofa.

Find en sofa i en passende størrelse og form

Lige så vel som der findes sofaer i forskellige farver og mønstre, findes der også forskellige størrelser og former. Når du skal gøre din sofa til en del af din indretning, skal du overveje, hvilken størrelse og form, der passer bedst. Det kommer helt an på, hvordan din stue ser ud. Hvis du har en stor stue med meget plads, er det en fordel med en sofa, der fylder lidt, så der ikke kommer til at virke tomt. Omvendt kan en stor sofa se skør ud i en lille stue.