Sådan får du den bedste rideferie i Island

Har du besluttet dig for, at du vil på en rideferie i Island? Det giver rigtig god mening, for hvis vi skal være helt ærlige, så er det uden tvivl den bedste ferie, du kan komme på, hvis man er glad for at ride. Selv hvis man ikke hesteentusiast, så er der stor sandsynlighed for, at en rideferie i Island vil være en oplevelse af de helt store for dig.

For at sikre, at du får den allerbedste tur og oplevelse, når du drager på hesteryg i det islandske, så er der nogle gode spørgsmål, som du med fordel kan stille dig selv, når din tur skal planlægges.

Vil du se nordlys?

Én af mange grunde til at rigtig mange danskere tager til Island er for at se nordlys. Det utrolige smukke fænomen, hvor himlen lyser op i neonfarver, er dog ikke noget, man altid kan se. Derfor skal du tænke meget over, hvad for et tidspunkt, du tager afsted på.

Der er størst sandsynlighed for at se nordlys midt om vinteren. Det er det af den simple grund, at nætterne er længere, og der er ikke lige så meget skydække på himlen.

Nordlys er dog blevet set så tidligt som august og så sent som i april, så din rideferie skal som minimum være i den periode, hvis du har nordlys højt på ønskelisten.

Har du erfaring med at ride i Island?

Har du ikke være på rideferie i Island før, så kan det være en rigtig god idé at snakke med eksperter på området – og de findes heldigvis også her i Danmark.

Der er nemlig virksomheder, der specialiserer sig i at skabe perfekte riderejser rundt omkring i verdenen og dermed også i Island.

Disse virksomheder har ofte haft et længere samarbejde med deres partnere i Island, og derfor kan du også være sikker på, at ruterne, du rider på, er gennemtestet, og at de islandske heste bliver behandlet godt og er i god stand.

Det er naturligvis de vigtigste ting for at sikre en god rideferie, og det bliver, du sikret, hvis du benytter dig af en af disse danske virksomheder. En anbefaling herfra ville uden tvivl være at benytte Hippo Tours, der har mange års erfaring med at hjælpe danske rideentusiaster.

Hvor svært skal det være og i hvilket område?

Hvis du benytter dig af for eksempel Hippo Tours, så har du rig mulighed for at finde lige præcis det område, du gerne vil ride i. Island har alt fra vulkaner til bjerge og vandfald, så du kan få en utrolig spændende tur.

Området hænger dog unægtelig også sammen med, hvor hård en rute du rider på. Heldigvis har Hippo Tours inddelt deres ruter i kategorier 1-5, så du kan finde det helt rigtige niveau, du ønsker på din ferie.

Har du svaret på disse tre spørgsmål, så er du klar til en fantastisk ferie på hesteryg.