Sådan mestrer du en fuldendelse af din indretning med tæpper

Det er en kunst at indrette sit hjem. Man bliver sat på en opgave, hvor man typisk starter med fire, hvide vægge i hvert rum – det er altså et tomt lærred at fylde ud. Man står pludselig over for at skulle træffe en masse beslutninger relativt hurtigt, og det er kun en selv der har magten; og en evt. partner selvfølgelig.

”Om inredning med mattor”, eller sagt på dansk: ”om indretning med tæpper”

kilands.dk kan du få, hvis ikke alle, så i hvert fald størsteparten af den slags tæpper, der nævnes heri. Det er vel altid et godt udgangspunkt at vide, hvor man skal lede efter produktet. Som det siges på det svenske sprog – Om inredning med mattor: Det drejer sig i store træk om at placere de rette tæpper de rette steder. Du skal både påtænke materiale ift. rummets brug og selvfølgelig stil. ”Om inredning med mattor” er det nemlig, at det i stor stil afhænger af personen, der vælger, men også hvad og hvor der skal indrettes.

Fokusér på at inddrage det funktionelle aspekt

I en entré vil man eksempelvis gøre klogt i at indrette med et tæppe, der er let at gøre rent. Dette bør altså helst være enten tætvævet eller for eksempel et plasttæppe. Det skal kunne holde til slid og skidt udefra. Det forholder sig omtrent ligesådan i et køkken. Der skal helst kunne både spildes, trampes og gøres rent indimellem, for at tæppet ikke ligger i vejen for hjemmets funktionalitet, som er mindst lige så vigtigt at have i samspil med indretningen som selve indretningen.

Hold hyggen hjemme

I et soveværelse eller en stue må derimod gerne ligge mindre tætvævede tæpper. Disse skal gerne være bløde, varme og æstetiske. Sådan vil de bestå deres opgave bedst i de hyggelige rum.