Pift dine outfits op med accessories

Det kræver ikke ret meget at gå fra et lidt kedeligt basisoutfit til et smart og gennemført outfit, hvis bare du har nogle accessories. Detaljer og accessories får nemlig ofte dit outfit til at se mere gennemtænkt ud.

Men hvordan kan du bruge accessories i dit tøjvalg til hverdag?

Investér i nogle flotte smykker

Smykker fylder ikke nødvendigvis ret meget i et helt outfit, men det er alligevel noget, der kan tage dit outfit til nye højder. Specielt nogle flotte smykker af god kvalitet klæder ethvert sæt tøj.

En basic t-shirt bliver pludselig lidt mere spændende, hvis du har én eller flere fede halskæder på til.

Du kan både få smykker, der er enkle og feminine eller rå og chunky. Du kan altid kombinere på kryds og tværs, så du skaber et look, der falder lige i din smag.

Jane Kønig har f.eks. et hav af forskellige flotte smykker.

Farvekoordinér dit outfit

Accessories kan også bruges, hvis du gerne vil farvekoordinere dit outfit. Lige så snart der er en rød tråd i dit tøj, så virker det automatisk også mere gennemtænkt.

Hvis du f.eks. har en taske på i samme farve som dine solbriller eller tørklæde, så er der pludselig en rød tråd. Derfor kan du ved hjælp af farverige accessories gøre dit outfit mere gennemtænkt at se på.

Tænk ud af din komfortzone

Hvis du gerne vil gøre dine outfits mere spændende, så er accessories en rigtig stor hjælp. Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan du skal bruge accessories, hvis ikke du er vant til det.

Derfor handler det bare om at eksperimentere og prøve noget nyt. Det er en sjov idé at kombinere nogle forskellige stykker tøj og accessories, som du normalt ikke kombinerer. Det kan ende ud i nogle helt nye outfits.