Petit Bateau – kendte klassikere til baby og barn

I den fantastiske børnetøjs kollektion fra Petit Bateau har du mulighed for at opleve nautiske striber og søde blomster – og det er desuden en kollektion, der stadig vokser, hvorfor du har rig mulighed for at finde det helt perfekte tøj til dit barn. Det er et brand, der lige siden 1893 har specialiseret sig i komfortable klassikere til babyer og børn, og blandt kollektionen finder du derfor også regnjakker, sweaters og undertøj. Er du således på udkig efter noget nyt tøj til dit barn eller baby? Så er tøjet fra Petit Bateau et rigtigt godt bud. Læs mere og brandet her, eller gå allerede nu på opdagelse i det store udvalg af børnetøj fra Petit Bateau.

Petit Bateau er indbegrebet af cuteness

Både baby- og børnetøjet fra det franske brand Petit Bateau er altså indbegrebet af cuteness. Ja, faktisk er det decideret cuteness overload – men det klager vi selvfølgelig ikke over. Det er det helt perfekte baby- og børnetøj til dig, der som forælder, er helt vild med de lette pastelfarver samt søde, lidt gammeldags detaljer. Og det et netop dette, der er med til at gøre tøjet fra Petit Bateau så sødt. Og derfor sætter vi altså også vores penge på, at det for langt de fleste netop er kombinationen af de to, der gør, at Petit Bateau har oplevet så stor succes hele verden over. Og Danmark er naturligvis ikke en undtagelse. Nej, danskerne er ligeledes helt vilde med Petit Bateau, og derfor kan du altså også sagtens vælge at klæde dit barn i det lækre tøj – han eller hun vil med garanti blende godt ind i vuggestuen eller børnehaven.

Fransk kvalitet når det er bedst

Sortimentet fra Petit Bateau består hovedsageligt af lækre basics, hvorfor du blandt andet finder neutrale bodystockings og heldragter til de allermindste samt undertøj og nattøj til de lidt større børn. Det er derfor også tøj, der er ualmindeligt nemt at kombinere med styles fra andre brands. Den simple farvepalette gør nemlig tøjet utroligt alsidigt. Det kan ikke mindst bruges til enhver anledning – det kan også styles med hvad end, du ønsker. Det er dog slet ikke dette, der er de helt særlige ved Petit Bateau. Nej, det er derimod den helt unikke pasform, der holder vask efter vask. Og det samme gør farven desuden.