På udkig efter stilfuldt herretøj fra anerkendte brands? Find det hos Zander og Zandershop

Hvis din garderobe mangler en elegant skjorte, et par stilfulde bukser eller en flot frakke, der kan bruges til både business og casual, bør du tjekke den danske butik Zander ud.

Her finder du modetøj og sko til den kvalitets- og stilbevidste herre og andre, der nyder lækkert tøj. Du finder butikken i hjertet af Roskilde, og du kan blive klogere på dem lige her.

Specialbutik ejet af to venner med stor passion for branchen

Elsker du herremode, og går du op i, at dit tøj udtrykker stil og kvalitet? Så kan du ikke komme udenom specialbutikken Zander. I 2012 blev butikken startet af Daniel, året efter købte vennen Martin sig ind, og i dag ejer de den sammen. De to venner har tidligere været kolleger i branchen og arbejdet sammen i en længere årrække. De havde længe snakket om at starte deres eget i deres barndomsby Roskilde, og resultatet blev Zander.

Deres drømme og visioner er at drive en personlig, autentisk og inspirerende tøjbutik, der fokuserer på den enkelte kunde. Servicen skal være ærlig og nærværende, og de sætter fleksibilitet overfor kunderne højt.

Når du besøger butikken i Roskilde, vil du med det samme blive suget ind i vennernes passion og kærlighed til branchen. Butikkens indretning er bygget op omkring flotte gamle Royal Copenhagen reoler, ægte orientalske tæpper, arvestykker samt antikviteter fundet rundt omkring i landet. Formålet er at give butikkens kunder følelsen af lidenskab og sjæl.

Shop lækkert herretøj i butikken eller online

Hos Zander finder du et stort udvalg af herretøj, der indeholder en spændende blanding af danske og internationale mærker fra bl.a. Paris, Firenze og London. Alt tøjet er håndplukket og udvalgt af butikkens personale.

Har du ikke mulighed for at aflægge butikken et besøg, kan du i stedet shoppe på deres webshop Zandershop. Der finder du et stort sortiment af alt, du har brug for i en stilfuld herregarderobe. Vælg mellem blazere, habitter, skjorter, strik, bukser, jeans og meget andet fra anerkendte brands, som Eton, Stenströms og Ralph Lauren, der kan løfte dine outfits til nye, elegante højder. Udvalget rummer desuden et væld af accessories, såsom bælter, huer, hatte og slips, ligesom livsstilsprodukter også er en del af Zandershop. Find f.eks. parfumer, puder og coffee table bøger, der kan pryde i dit hjem.

​​Shop herretøj hos zandershop.dk eller i den fysiske butik Zander i Roskilde i dag og forny din garderobe med lækre produkter i premiumkvalitet.