På jagt efter funktionelt og behageligt tøj til den aktive kvinde? The Jogg Concept er svaret

Afslappet tøj behøver slet ikke at være kedeligt og uformeligt. Det kommer nemlig i et væld af forskellige styles og kan skabe det perfekte mix mellem hverdags- og sportstøj. Er du en aktiv kvinde, hvis garderobe mangler casual, men lækre outfits, eller vil du gerne kombinere dine kjoler med afslappede sweatshirts? Så er The Jogg Concept mærket for dig – og det forhandles hos Fru & Frøken.

The Jogg Concept er målrettet kvinder med en aktiv livsstil

Hvis du leder efter et tøjmærke, der målretter sig en dynamisk livsstil, er The Jogg Concept et rigtig godt bud. The Jogg Concept er et dansk fashion brand dedikeret til kvinder med en aktiv livsstil. I centrum for brandet er den dynamiske kvinde, der elsker glæde, enkelthed og naturlighed, og det afspejler deres kollektioner. The Jogg Concept fokuserer på at skabe tøj med den perfekte kombination af hverdag og sport samt at ramme tidsånden med positive og farverige udtryk.

Deres kollektioner er spækket med lækre sweatshirts, joggingbukser, t-shirts og forskelligt overtøj til overkommelige priser, så alle kan shoppe tøj, der passer til en aktiv livsstil.

Et brand med en lang række stylingmuligheder

Når du shopper tøj fra The Jogg Concept, får du kvalitetstøj med et væld af stylingmuligheder. De afslappede, men stilede beklædningsdele kan nemlig bruges på et utal af måder.

Som nævnt går sweatshirts super godt sammen med kjoler. Det skaber nemlig en flot kontrast mellem det meget feminine og det enkle og sporty. På den måde man du også bruge dine fine kjoler til hverdag, da en sweatshirt er med til at dresse dem en smule ned og dermed gøre dem perfekte til jobbet eller studiet. Sporty sweatshirts ser også fantastiske ud sammen med et par jeans og høje hæle.

I weekenden, hvor tøjet meget gerne må være afslappet, men naturligvis stadig flot, er et matchende sweatshirt og sweatpants-sæt det perfekte valg. The Jogg Concept tilbyder mange matchende sæt i forskellige farver, der får dit look til at se gennemført og tjekket ud. Kombinér dit sæt med et par sneakers og eventuelt en vest for et ekstra sporty outfit.

Er du blevet nysgerrig på The Jogg Concept? Så kan du finde et rigtig fint udvalg hos webshoppen Fru & Frøken. Slå dig løs i funktionelt og behageligt tøj, der passer perfekt til den aktive hverdag, hvor der også skal være plads til dejlig afslapning.