Ønsker du at ændre størrelsen på dine bryster?

I dag er det muligt at ændre størrelsen og formen af bryster ved indgreb, der hele tiden bliver bedre og bedre. Derfor er det også blevet mindre tabubelagt at ønske at ændre på udseendet og størrelsen af. Vi er ikke selv herre over vores genetik, og derfor kan der opstå ønsker til vores krop, som den ikke selv kan opfylde

Har du oplevet et mindreværd forsaget af størrelsen på dine bryster? Og har du overvejet, om du skal få foretaget en brystforstørrende operation? Så læs med her for at blive lidt klogere på, hvad en brystforstørrende operation indebærer

Bliv glad for din krop

Skønhedskirurgi eller ej, er det vigtigt at arbejde for at blive glad for din krop. Du skal have den hele livet, og derfor fortjener den en masse kærlighed og accept! Er du nået frem til at plastikkirurgi kan hjælpe dig med at holde af din krop, så er det bestem en mulighed du skal undersøge og overveje.

Brystforstørrende operation, også kaldet BFO, kan være med til at gøre din figur mere klassisk feminin i udtrykket eller hjælpe med at rette op på asymmetri mellem dine bryster. Der findes forskellige muligheder for indgreb og implantater, og måske er du slet ikke klar over, hvad der i dag kan lade sig gøre.

Dette bør du tænke over

At få plastikkirurgi er ikke en ufarlig affære, risikoen er med udviklingen minimeret, men det er stadigvæk et kirurgisk indgreb, hvor du placere et fremmedlegeme i din krop. Derfor er det vigtigt at overveje beslutningen nøje og være klar over, hvilke komplikationer der kan opstå ved selve operationen. Nogle af de komplikationer, som klinikker skriver i sjældne tilfælde kan opstå er infektioner, eller at dine implantater går i stykker eller lækker. Du kan risikere, at der dannes arvæv, som vil gøre brysterne hårde, deforme i udtrykket eller give smerter.

Sørg derfor for at få god vejledning og viden inden du beslutter dig for en brystforstørrelse.