Mode er vigtigt i dit liv

Hvad er mode? Og hvorfor er mode vigtig? Udtrykket mode er internationalt. Det har potentialet til at hjælpe forskellige mennesker sammen for at fejre deres individualitet. Mode globalt har også kulturelle og religiøse forbindelser. Forskellige dele af verden har forskellige stilarter og modetrends.

En form for selvudtryk

Mode er ikke blot at bære overdrevet designertøj eller bærer de dyreste smykker. Der er masser af motivationer til, hvorfor mode er betydningsfuldt, da det får dig til at se godt ud, såvel som er det en form for selvudtrykkelse.

Mode er en form for selvudfoldelse gennem kunst. For det meste laver vi kunst i vores udseende, jo mere moderigtigt det bliver. Mode er individuelt, men kan også være fælles, da vi alle falder under sociale normer.

Mode kan være at tage en mos mosh nova dunjakke eller tage skrigende farver på for at udtrykke noget bestemt. Mode giver et førstehåndsaftryk. Hvordan du bærer outfits og udsmykninger kan give en førstehåndsaftryk. Er du til en jobsamtale, kan en skrigende farve virke for meget overfor dem, som interviewer en. Og omvendt, hvis du joiner et fællesskab, hvor alle bærer farver, kan det virke underligt, bare at tage hvid og sort på.

Den kreative udvikling

Mode hjælper med at udvikle vores kreativitet. Mode er et sprog for kreativitet og analyse. Mode betyder at lave nye strukturer og figurer, billeder og materialer. Det er en cyklus, der ændrer vores følelse af sandheden og det menneskelige; det er et samspil, der skaber nye faktorer og tilstedeværelser.

Du behøves ikke være en modedesigner for at være innovativ. Blend og match, udvælgelse af designertøj og at bære ting med en bestemt udsmykning eller smykke er det, der trækker vores opfindsomhed frem. Mode hjælper os med at udvikle os selv, prøve noget nyt af og inspirer hinanden til at prøve noget nyt af; noget vi ikke er vant til.