Lev op til onlinemødernes pres

Når kollegaerne kan kigge med gennem skærmen og se, hvordan dit hjemmekontor ser ud – hvor opryddeligt det er – ligger der pludselig et større pres på dig. For du vil jo ikke fremstå uordentlig og ustruktureret, bare fordi du har haft en stresset morgen med børnene.

Lej en printer i nærområdet

En måde, hvorpå man kan undgå, at man ser i hvert fald fuldstændighed uforberedt ud, er ved at have typiske kontorartikler stående, så kollegaerne kan se dem. Også apparater, som hører til på et kontor, såsom en kopimaskine, kan hjælpe. Det vil nemlig vise dit team, at du har et rum indrettet til formålet; lej printer københavn. Det kan du bl.a. gøre hos https://www.prind.dk/.

Vær passiv i hele processen

Prind tilbyder både printer, toner/blækpatroner og installation af hele udstyret. Det betyder, at du næsten ikke behøver røre en finger. Faktisk er din eneste forpligtelse at leje printeren og opsige den, når du ikke længere føler behovet for den. Det kan for eksempel være, den ikke længere er nødvendig, når du engang vender tilbage til din arbejdsplads, fordi covid-19 er under kontrol.

Opsig, når du vil

Som sagt er det selvfølgelig din beslutning og dit ansvar at sige op på lejeaftalen med Prind. Det skal du dog ikke lade dig overvælde af, for der er ingen binding på deres aftaler. Du kan sige op fra den ene dag til den anden. Hvis printeren altså ikke behager dig, er det intet problem for hverken dig eller Prind. Lej printer københavn, og vær forsikret for længerevarende perioder med fejl. Prind lover nemlig, at alle fejl udbedres i løbet af 24 timer, når det er anmeldt.

Et glansbillede

Når dine kollegaer kan ane din printer i baggrunden af dit Zoom- eller Teams-billede, får de et indtryk af, at du har kontrol over tingene – hvilket du da også sagtens kan have.