Lad ikke din krop begrænse din stil

Mange plus-size kvinder har oplevet at have fundet en smuk kjole eller et andet stykke tøj, som de har været meget begejstret for, indtil de så størrelserne og indså, at det var for småt. Det er ligesom, at meget spinkle kvinder kan føle, at de er for små til de normale størrelser. Derfor skal man finde de rette mærker.

Dedikationens betydning

Der findes et utal af websites, der fokuserer på at sælge eksempelvis kjoler til store damer. For dig handler det om at finde det website, der sælger de kjoler, som du bedst kan lide. Det handler desuden om at finde det website, der har de bedste pasformer til dig specifikt. Det kan tage lidt tid at finde og af. Selvom det er frustrerende at skulle returnere tøj, vil det være en lettelse, når først det perfekte website er fundet og afsøgt for sæsonens guldkorn. Ligesom kvinder med en mere gennemsnitlig størrelse ikke bruger de samme pasformer og ser forskellige ud i det samme tøj, hvis man sammenligner, er det også sådan for større kvinder. Det er der ingen skam i, for det betyder bare, at kropstyper og -former er divergerende, og at ingen har den ”perfekte krop”.

Ingen kompromisser

At din krop er større end gennemsnittets, skal ikke betyde, at du skal gå på kompromis med tøjstilen, og hvad du ekstra godt kan lide af mønstre, farver og snit. Elsker du dyreprint, skal du ikke finde det næstbedste eller en sort kjole, der bedre dækker for dine usikkerheder. Hvis ikke du synes lige så godt om det, du køber, som det, du drømte om at købe, nytter det ikke noget at bruge penge på. Det handler om at være selvbevidst og selvsikker samt at kende sine behov. Husk desuden altid at gemme dine yndlingswebsites til senere brug, så du ikke skal samme sceneshow gennem endnu en gang.