Ingen plads i håndtasken? Så find en større løsning

Du når desværre kun så langt med håndtasken, før du rent funktionelt har brug for noget større. For du kan have plads til din tegnebog i håndtasken, og du kan have plads til makeupartikler og til dine høretelefoner eller opladere, men du kan ikke have plads til din notebook, tablet eller bøger. Her er du altså nødt til at få en rygsæk eller skuldertaske med lidt kapacitet, og dem kan du få fra Mulberry.

Mulberry laver andet end tegnebøger og håndtasker

Hvorfor vælge en Mulberry rygsæk? Svaret er måske ikke oplagt, da Mulberry først og fremmest er kendt for deres mere diskrete, farverige og stilrene produkter i form af tegnebøger, håndtasker og talrige accessoires. Men du skal ikke tro, at bare fordi Mulberry primært er kendt for æstetik, at de så ikke kan byde på en formfuldendt rygsæk med høj kapacitet og funktionalitet – det kan de skam!

Find en Mulberry rygsæk eller stilren skuldertaske

Mulberry har store rygsække med foret nylon og multifunktionelt design, der gør dem perfekte til dig, der lever en aktiv livsstil. Hvis du dybest set bare gerne vil have en skuldertaske, fordi de er lidt lettere at vise frem, har Mulberry talrige af disse. Du kan få modeller i forskellige farver og former, men generelt går pastelfarver og cognacbrun igen, og formerne vil være mere runde end kantede.

Smid dig på en seng, og nyd at være til

Med den rette taske fra Mulberry kan du udtrykke elegance, når du bevæger dig rundt i bybilledet – selvfølgelig under forudsætning af, at dit outfit i øvrigt bidrager til looket. Og når du kommer hjem, kan du smide dig på en Dunlopillo elevationsseng og nyde at være til. For komfortabel skal du altid kunne føle dig, uanset om du er på farten ude i verden eller har brug for en slapper i dit eget hjem.