Indret en indbydende spisestue til dine ansatte

Ligegyldigt om du er leder af en arbejdsplads med mange eller få ansatte, er det et godt initiativ med en kantine eller spisestue, hvor alle kan sidde og nyde deres frokost. En spisestue behøver ikke at være kedelig, for det er langt mere lækkert at sidde og spise sin frokost i en spisestue, der er indbydende og lækkert indrettet.

Lav et smart og funktionelt køkken

En spisestue skal være indbydende, men samtidig smart og funktionel. Derfor er det f.eks. praktisk at lave et lille køkken, hvor dine ansatte kan varme deres frokost, opbevare deres madpakke eller vaske deres service af.

Når du laver et køkken på din arbejdsplads, er det en fordel at gå efter nogle køkkenelementer, der tåler meget og som ikke er sarte. Her er institutionsmøbler oplagte, da de er lavet af praktiske og holdbare materialer.

Vælg nogle behagelige møbler

Der skal derudover være nogle møbler, der er gode at sidde i. Det er, når dine ansatte holder pause, at de har mulighed for at sidde og nyde deres frokost, mens de snakker om ting, der ikke nødvendigvis har med arbejde at gøre. Det er mere vigtigt for en arbejdsplads’ stemning og synergi, end du måske regner med. Derfor er det også værd at bruge nogle ressourcer på at indrette en spisestue, der er lækker at sidde i.

Skab liv med farver og planter

En spisestue behøver som sagt ikke at være kedelig. Tværtimod skal den helst være fuld af god energi og liv. Det kan du bl.a. sørge for ved at indrette med nogle flere farver og planter. Det er begge nogle elementer, der giver mere liv med det samme. Samtidig kræver det ikke ret meget at integrere nogle flere farver og planter. Farver kan du f.eks. integrere ved at male vægge eller i form af plakater og billeder.