Indret din spisestue med disse tips og tricks

Vil du gerne give din spisestue et nyt look, eller er du flyttet og skal indrette en spisestue for første gang i dit nye hjem? Så findes der masser af tips og tricks til, hvordan du indretter en spisestue, der er både hyggelig og praktisk.

Få mest muligt ud af din plads

Når du indretter din spisestue, så handler det bl.a. om at overveje, hvordan du bruger din plads bedst muligt.

Hvis du har en stor spisestue med meget plads, så er det en god idé at tænke over, hvordan du sørger for, at din spisestue ikke virker tom. Og hvis du har en mindre spisestue, så er det din opgave at finde ud af, hvordan du kan få mest muligt ud af den plads, du har.

Ligegyldigt om du har en stor eller lille spisestue, så har dit valg af møbler stor betydning. I en stor spisestue er det en god idé at gå efter nogle større møbler, der tager plads og skaber stemning.

I en lille spisestue kan du tænke over nogle mere praktiske løsninger såsom et spisebord med udtræk. På den måde behøver du ikke at fylde hele din spisestue med et stort spisebord, men du har alligevel mulighed for at udvide dit spisebord, hvis du får brug for det.

Skab opbevaringsplads efter behov

I ethvert rum er det praktisk med opbevaringsplads. Det kan være, at du har et flot stel, som du ikke har plads til i dit køkken. Det kan også være, at du ting til bordopdækning, som ikke har nogen anden plads.

Derfor er det oplagt at gøre plads til opbevaring i din spisestue. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af en flot skænk eller reol, der matcher dit spisebord. En Mistral reol er f.eks. et godt bud på en praktisk og flot reol, der passer perfekt ind i en spisestue.