Hvornår er løse tæpper det rigtige valg?

Tæpper er et af de vigtigste redskaber, når du skal designe diverse rum i din virksomhed, og så er det faktisk lidt ligegyldigt, om vi snakker om hoteller, biblioteker, butikker eller noget helt fjerde.

Men der er mange forskellige muligheder, når snakken falder på tæpper. Skal man vælge væg til væg-tæpper, eller hvad med tæppefliser? De kan hver især være gode valg, men herunder kan du læse, hvorfor og hvornår du skal vælge løse tæpper til virksomheden.

Løse tæpper har ingen begrænsninger

En virksomhed består ofte af mange forskellige rum, og de rum har hver deres egenskab, og skal derfor også have hvert deres design. Der er naturligvis en stor forskel på et mødelokale, et kontor og en entré. Derfor giver det heller ikke meget mening, hvis de tre rum skulle have deres eget tæppe.

Med løse tæpper får du muligheden for at bruge rummets størrelse, møbler og indretning til din fordel. Snakker vi for eksempel et mødelokale, hvor der ofte skal brainstormes og findes gode idéer, så ville et kreativt tæppe, der virkelig sætter gang i fantasien være et glimrende valg.

På kontoret giver det måske bedre mening med et stille og roligt design, der passer sammen med skrivebordet og rummets andre møbler.

Bestyrer du i stedet en butik, så er det en god idé at tænke din målgruppe ind i valget af tæpper også. Det er for eksempel en rigtig god idé at have tæpper i et prøverum i en tøjbutik, da det øger komforten for dine kunder, når de overvejer at købe dit tøj.

Er din målgruppe af den yngre generation, så kan det også være en god idé at investere i et tæppe med lidt flere farver og power i.

Derudover giver løse tæpper dig også den gode mulighed, at du kan følge med tiderne ganske nemt. Tiderne skifter relativt hurtigt inden for designbranchen, og det er noget nemmere at udskifte et løst tæppe med et andet, end det er tilfældet med væg til væg-tæpper og tæppefliser.

Generelt har løse tæpper ingen begrænsninger, og det gør det også nemmere for dig at få det passet ind i din virksomhed. Du skal bare finde det rette design og størrelse og herefter nyde den flotte indretning.