Hvorfor et lædercover?

Hvorfor et lædercover?

Et cover beskytter mod slag, stød og ridser og sikrer en længere levetid. Både smartphones, tablets og bærbare computere kommer ofte med på farten og bliver tit brugt alle mulige steder: hjemme ved skrivebord, i køkkenet, sofaen, sengen osv – og udenfor arbejdet på studiet, arbejde, på cafeen, udenfor m.m. Så er det smart at sikre dem med et cover. Du kan få covers i mange forskellige materialer. Lædercovers ser både godt ud, signalerer kvalitet og eksklusivitet og beskytter effektivt. Desuden bliver de bare flottere med tiden. 

Hvis du ofte skifter dine devices ud, fordi du går efter det nyeste og bedste design, kan det stadig være en god idé at beskytte dem med et cover. Så er du sikker på at de er godt beskyttet og fungerer når du skal bruge dem. Hvis du sælger dine brugte devices, eller bytter til ny når du køber din næste, er værdien meget højere, hvis de er uden ridser og har været beskyttet af et cover, mens du har brugt dem. 

Hvad skal dit cover kunne?

Nogle mobilcover har flere funktioner end udelukkende at beskytte dit device. Covers til tablets,  computere og smartphones har også en æstetisk funktion, så dine devices ser godt ud mens du bruger den. Lædercovers fås både i naturfarver og i mange indfarvninger, så du kan finde et, der passer til din stil. Du kan få helt smalle og slanke lædercovers. Så er dit device beskyttet, men kommer ikke til at fylde ekstra, hvis du skal have det med i tasken eller lommen. Du kan også få lædercovers med forskellige funktioner og udformninger, så dit cover lever op til dine behov. 

Nettofon har smartphone-covers med plads til kort og kontanter, så det nærmest er en pung med plads til din telefon i. 

Denne type covers har også håndfri visning, så telefonen kan stå uden at du skal holde den. Det kan være smart hvis du tit ser film eller videoer på din telefon, eller til videoopkald.

Til din tablet kan det også være rart med et cover, der kan vinkles, så tablet’en kan stå selv. Det er smart både når du skal se film og skrive på den. Nogle tabletcovers fungerer nærmest som en slags mapper med plads til penne, papirer og andet. Så kan du få det hele med, uanset om du skal til forretningsmøde, på studiet eller bruger din tablet til underholdning under transport.