Hvordan skal du klæde dig til sommer?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det kan mærkes på temperaturerne. Der er flere dage med solskin, hvor solbrillerne med rette kan tages i brug. Flere aftener hvor man kan gå en tur til synet af solnedgangen. Alt i alt kalder sæsonen på nye tider, og det er også ens betydende med en skiftende garderobe. I den forbindelse kan det være, du mangler lidt inspiration til, hvad din sommergarderobe skal bestå af – læs mere om det i artiklen her.

Tænk løst og luftigt

Nogle af nøgleordene for sommertøj er uden tvivl løst og luftigt. For i varmen kan tætsiddende tøj være ubehageligt og svært at holde ud i mange timer. Derfor kan din sommergarderobe med fordel indeholde blandt andet en Kort løs kjole og nogle luftige, sommerlige skjorter. Dette kan rart for at holde dig frisk i sommervarmen, da tøjet er mere ventilerende end tøj, der sidder tæt ind til kroppen. På den måde slipper du også i højere grad for at drukne i din egen sved, hvilket gør dig mere oplagt til en lang dag udenfor. Løst, luftigt og let tøj er derfor et hit til sommersæsonen.

Ekstra lag til de koldere sommerdage

Selvom sommer for det meste rimer på godt vejr, så er den danske sommer uforudsigelig, og der er derfor chance for koldere dage ind i mellem. Af den grund er det rart at være forberedt på hvad som helst, hvilket du med fordel kan gøre med at opbygge dit outfit i lag. Du kan for eksempel tage en cardigan på udover sommerkjolen, eller en lun sweater over de bare arme. Dette er smart, da du på den måde kan tage lag af eller på afhængigt af, hvad vejret byder på. Sådan går du ikke helt galt i byen med dit tøjvalg, for du kan altid skifte undervejs.