Håndfarvet garn til alle dine projekter – gode råd til at finde det bedste

Enhver inkarneret strikker ved, hvor smukke og unikke dine projekter bliver, hvis du strikker med håndfarvet garn. Der er dog så mange forskellige muligheder på markedet, at du muligvis kunne have glæde af et par gode råd til, hvordan du finder det bedste. Læs med her og få de gode råd – eller se nærmere på udvalget hos KreativGarn.dk med det samme.

Håndfarvet garn i alle afskygninger

Når vi har med strikkeprojekter at gøre, kan man slet ikke komme udenom, at det færdige resultat bliver unikt. Vi strikker alle forskelligt, og selvom vi følger samme opskrift, vil vores strikkestil, farvevalg og eventuelle skønhedsfejl hver især være med til at præge lige netop vores resultat og gøre det unikt. Bruger du håndfarvet garn, ender du uundgåeligt med et endnu mere unikt stykke strik.

 

Håndfarvet garn er, som navnet antyder, håndfarvet, og selvom de samme farver er i spil, er der aldrig to nøgler garn, som er ens. Derfor føjer du endnu et niveau til skalaen af unikhed, når du bruger håndfarvet garn.

 

Du kan bruge det håndfarvede garn til stort set alle typer af strikkeprojekter, og særligt i striktrøjer og sweatere bliver det ofte brugt. Som det altid gælder med garn, skal garntypen og pindestørrelsen justeres individuelt til dig, da du ellers risikerer ikke at ramme strikkefastheden. Du vil typisk også bruge en følgetråd sammen med dit håndfarvede garn for at opnå den rette strikkefasthed.

 

Der findes mange forskellige garntyper, som bliver håndfarvet. Håndfarvet mohairgarn er én af de absolut mest brugte garner, og netop dette bruges tit som følgetråd.

 

Find alt til dit projekt ét sted

Når vi har med strik og garn at gøre, er mulighederne uendelige, og det er de i høj grad også hos KreativGarn.dk. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af håndfarvet garn – for eksempel håndfarvet mohairgarn – i et væld af forskellige farver.

 

Fælles for de mange garner, du finder hos kreativgarn.dk, er den høje kvalitet. Med de mange muligheder er det blot op til dig at beslutte, hvad du vil strikke, og hvilken type håndfarvet garn du vil bruge. Går du efter et let og fluffy håndfarvet mohairgarn? Eller går du efter et mere rustikt garn i ren uld?

 

Se nærmere på udvalget med det samme og find alt det du skal bruge til dit næste strikkeprojekt.