Gør kollegærne misundelige på hjemmekontoret

Det er meget individuelt, hvordan man foretrækker sit hjemmekontor. Nogle går overhovedet ikke op i indretningen. Andre gør en dyd ud af at indrette det så stilfuldt som muligt, mens andre igen går ekstremt op i at bibeholde hjemligheden.

Hav udstyret i orden

Er du den type, der virkelig ligger engagement i at indrette hjemmekontoret så stilfuldt som overhovedet muligt, og vil du gerne have, det ser dyrt og lækkert ud, så du kan prale over for kollegaerne, kan du måske drage nytte af at læse med videre. Printermaskinen skal selvfølgelig være i orden. Du kan få sort toner til Brother TN243BK her. Den er kompatibel med en lang række af printere fra Brother. Og så er den relativt billig. Selvom hjemmekontoret gerne må fremstå dyrt, behøver alting nemlig ikke at have kostet det hvide ud af øjnene. Det skal bare være designet i den rette stil. Desuden er få penge ikke altid ensbetydende med mindre kvalitet.

Farvernes påvirkning

Hvis du går efter det skarpe udtryk, er det en idé at gå efter en neutral farvekode. For eksempel er sort og hvid hyppigt brugte farver på kontorer og generelt i de fleste rum, netop fordi de er neutrale og udstråler kontrol. Hvis du alligevel ønsker en smule variation, kan du bruge de dybe farver såsom mørkeblå eller – rød eller en lysere brun eller grå. Det skaber lidt liv i billedet, samtidig med at det ikke er for uroligt. Urolige farver får nemlig ofte et rum til at fremstå rodet.

Gør dig bemærket

Et nemt trick til at få hjemmekontoret til at se dyrt og udsøgt ud er at købe en enkel eller to genstande, fx vaser, at stille i hjørnet. Vaserne må gerne være blanke og høje, da det får dem til at blive bemærket som genstande, du ikke frygter at fremvise.