Gør haven klar til sommerens fester

Er du også vild med at arrangere hyggelige fester om sommeren? Grillmad, kolde øl, vin og godt selskab – så er du godt kørende. Du mangler bare lige én ting: Haven. Er den klar til at byde velkommen til gæsterne? Her får du 3 gode tips til at gøre din have sommerklar.

Er der mulighed for at trække i skyggen?

Når du holder fest i haven, er det en god idé at sørge for, at der er mulighed for at trække i skyggen. Om sommeren når solen bager ned, så kan det være meget tiltrængt at få en pause fra de skarpe stråler. Du kan med fordel investere i nogle markedsparasoller, du kan placere hjemme på terrassen. De er tilmed bestandige overfor al vind og vejr, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de kan holde til det danske sommervejr.

Så er det på med arbejdshandskerne, for græsset skal slås

Du kommer ikke udenom at skulle fjerne ukrudt fra græsplænen og dernæst slå den. Det er ikke nogen særlig spændende opgave, men det er om end noget, der skal gøres – særligt hvis du ønsker, at din have skal stå knivskarpt til sommerens fester. Så på med arbejdshandskerne, og så er du ellers klar til at gå i haven.

Investér i et partytelt og bring dine havefester til helt nye højder

Du kan aldrig være helt sikker på at have vejret på din side, når du arrangerer sammenkomster om sommeren. Det danske vejr er nemlig meget omskifteligt. Hvis du vil være sikker på at kunne holde fest i haven uanset vind og vejr, så kan det betale sig at investere i et partytelt. Et telt til haven kan bringe dine havefester til helt nye højder, og det skaber de perfekte rammer for en succesfuld sommerfest i haven – så hvad venter du på?