Giv en gave, der bliver ved med at give

Et smykke er noget de fleste kvinder bliver glade for, når det ligger pænt indpakket i en lille gaveæske. At udsmykke sig med flotte smykker og accessoires er noget vi som mennesker har gjort i århundreder og stadig er et smykke en gave, man sjældent går galt i byen med. Især, hvis smykket er et charms armbånd – det populære armbånd, der bliver ved med at give, selv efter, at det er blevet givet.

Et smykke, der kan bygges videre på

Charms armbånd er den perfekte gave til kvinden, der elsker personlige smykker. Med det, kan du nemlig år efter år give nye vedhæng – kaldet ’charms’ – der tilføjer til den historie, som armbåndet kommer til at fortælle. Køb et hjerte til en du elsker og tilføj med tiden små ekstra vedhæng, som symboliserer begivenheder, rejser eller specielle øjeblikke I har haft sammen. Du giver derfor ikke blot et charms armbånd én gang – du bliver ved med at give det, ved at bygge videre på det.

Bær det på mange måder

Et charms armbånd kan se ud på flere måder. Der er den velkendte læderrem, hvor charms kan sidde på mellem en og tre rækker af læderstropper. Men der er også det mere enkle armbånd i jern, hvor de tilkøbte charms hænger i som små vedhæng, mens de hver især fortæller en historie. Fordi de små charms kan hænges i et armbånd, så kan de også hænges i andre smykker. Brug dem derfor også som vedhæng i en flot lille ørering eller som vedhæng til en halskæde, i en flot sølvkæde.

Den personlige smykkegave

Et charms armbånd er en gave, hvor du gennem smykket kan fortælle, hvordan du holder af en person. Derudover kan bæreren af smykket fortsætte den historie og udskifte charms eller gå med dem alle på én gang. En gave, der bliver ved at give.