Forny garderoben med tilbehør

Når der shoppes efter ny garderobe, er det som regel tøjet, der får den fulde opmærksomhed. Det, man dog ikke må glemme er, at garderoben på ingen måde er komplet uden accessories og andet tilbehør. Accessories er vigtige fordi de netop tilfører noget ekstra, og fuldender et look. Et outfit med smykker, tørklæder, en lækker taske, et bælte eller hvad end du synes, ser cool ud, er hundrede gange mere interessant end et outfit, der mangler disse ting. Det er dog en smagssag, hvilket tilbehør man ønsker, eller om man egentlig er mere til den minimalistiske tilgang, hvor tilbehør ikke er en del af garderoben. Det valg træffer man selv. Hvis man dog er til tilbehør, og gerne vil opgradere sin garderobe, så findes her nogle af de ting, man kan investere i.

Alternative øreringe

Som nævnt udgør smykker en enorm del af ens outfit og af ens udstråling. Smykker kan være delikate og fine, eller store og solide. Således kan de have forskellige udtryk. Øreringe, ringe, halskæder og armbånd er de fire former for grundsmykker, som alle kender til. Der er dog også den mere og mere populære helix piercing, der er placeret øverst i øret. Denne kan også have forskellige udtryk, og er derfor også meget alsidig. Ønsker du at prøve et anderledes smykke, så find helix piercing smykker online. De kan fås i ”clip-on” versioner, hvilket betyder, at man ikke engang behøver piercingen for at prøve kræfter med dette smykke.

Trendy mavekæder

Et andet smykke, der er meget oppe i tiden, er mavekæden. Et traditionsrigt smykke, der på trods af dette har fundet sin vej frem til populærkulturen. Det er en kæde, der skal sidde i taljen, og som kan bæres sammen med korte bluser, hvor maven vises frem. De kan enten være af perler eller solidt metal, og på den måde igen have forskellige udtryk.