Fjällräven – outdoor til mænd og kvinder

Er du vild med den skandinaviske natur? Leder du efter beklædning og udstyr i højeste kvalitet, som du kan have med dig i naturen? Så bør du tage et kig på udvalget af produkter fra Fjällräven.

Svenske Fjällräven har over 50 års erfaring med at lave tøj til friluftsbrug i det nordiske klima. Her finder du både outdoor jakker og vandrebukser til damer og herrer, skjorter, hovedbeklædning osv. Hos Fjällräven gør man brug af naturlige materialer samt stærke, selvudviklede outdoor-materialer, som er din sikkerhed, når du befinder dig ude i naturen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af produkter fra Fjällräven.

Slidstærke og tætte materialer fra Fjällräven

Folkene bag Fjällräven går meget op i, at produkterne skal være baseret på et bundsolidt håndværk samt et klassisk snit, som blandt andet kommer til udtryk i den klassiske rygsæk Kånken. Alle materialer bliver desuden gennemtestet på allerhøjeste vis, således kan du være sikker på, at de er både slidstærke og tætte. Det anerkendte G-1000 materiale anvendes bl.a., hvorfor du med stor fordel kan anskaffe dig beklædning fra Fjällräven, hvis du ønsker at være sikker på at holde dig både varm og tæt hele året rundt. Du kan være helt sikker på, at uanset hvad du køber fra Fjällräven, så er det i allerhøjeste kvalitet.

Accessories til outdoor

Er det hverken jakke eller bukser, som du er ude efter, så findes der også masser af andre produkter. Du kan eksempelvis tage et kig på det fine Singi bælte, der er lavet af vegetabilsk garvet læder, og som er fremstillet på Fjällrävens svenske bæltefabrik. Dette flotte bælte har et yderst rustikt look, idet læderet har en åben narvoverflade, der kun bliver mere smukt, jo mere du bruger det. Du kan også med stor fordel tage et kig på de populære rygsække i en masse forskellige former, farver og størrelser. Fjällräven designede den første rygsæk tilbage i 70’erne, hvor man håbede på at fremstille en taske, der kunne løse skoleelevers rygproblemer. Siden da har det klassiske design holdt ved og er løbende blevet opdateret i nye farver.