Fem råd til dig der har brug for læsebriller

Hvad gør du, hvis du har brug for læsebriller? Det er ikke nødvendigvis helt simpelt at vælge og passe på læsebriller, hvis du ikke har prøvet det før. Så er det da heldigt, at du har dette blogindlæg med tips!

1. Vælg den rette styrke

Hvad nytter et par læsebriller, hvis de ikke har den rette styrke? Det er smart at få taget en professionel synstest, så du ved med sikkerhed, hvad du har brug for, og om der er forskel på dine øjne. Hos de fleste steder kan du nemt booke en synstest online eller bare komme forbi.

2. Find stel i din stil

Når du køber læsebriller, er det meningen, at du skal bruge dem. Derfor er det vigtigt, at du også har lyst til at gå med dem, og her spiller stilen en stor rolle. Don’t worry! Der findes en masse moderigtige muligheder, når det gælder brillestel, så du er sikker på at finde noget, du er vild med.

Leder du efter smarte læsebriller i dansk design, er HART & HOLM lige sagen. Hos dette brillebrand bliver der kælet for detaljerne, og stil og kvalitet er altid i højsædet.

Gå på opdagelse i deres udvalg af læsebriller online, og find dine favoritter!

3. Brug dine læsebriller til deres formål

Læsebriller skal ikke bruges hele tiden. Det skader ikke dine øjne at bruge dine læsebriller meget, men det er en god ide at få briller til hele dagen, hvis det er det, du har brug for. Overvej gerne at få et par briller med overgang for at se bedre på kort og lang afstand.

4. Hold dine læsebrille rene og skønne

Dine briller lader dig se bedst, når de er rene. Det kan være fristende bare at tørre brillerne af i trøjen, når du er sent på den, men det kan skabe små ridser og overføre snavs. Her er et par fifs til at gøre dine briller ordentligt rene:

  • Skyl dine briller med vand som det første. På den måde fjerner du støv og snavs, så du ikke tørrer rundt i det, når du gør dine læsebriller rene.

  • Anvend produkter beregnet til brillerengøring. Dette sikrer dig, at du ikke bruger noget, der faktisk skader dine brilleglas.

  • Lad dine briller lufttørre, hvis du har mulighed for det. Sådan undgår du at overføre snavs og partikler til brillerne, men har du travlt og skal ud ad døren hurtigt, kan du bruge en mikrofiberklud til at tørre af med.

5. Opbevar dine læsebriller et sikkert sted

God opbevaring er en vigtig del af at passe på dine smukke læsebriller for at undgå, at de får skrammer eller bliver beskidte! Et brilleetui er et musthave for dig, der vil beskytte dine briller og have mulighed for at tage dem med på farten. Derudover findes der en masse brilleetuier i flotte designs, så du behøver ikke at gå på kompromis med stilen.