Få inspiration til garderoben

Måske du trænger til inspiration til din garderobe? Flere er af den opfattelse, at man skal have meget tøj for at opnå en garderobe med et godt udvalg. Det handler nærmere om at have de rette items, som er varierende. Du kan læse nærmere her om forskellige items, som skaber et godt grundlag for dit klædeskab og endda få inspiration din næste shoppingstur.

Forny garderoben med en blazer

Tidligere associerede man blazere med business og et kontorlook, men nu er blazeren blevet til en af de helt større trends blandt yngre og mere modne kvinder. De fås i alle farver lige fra pangfarver til mere afdæmpet farver, hvilket gør, at blazeren passer til de fleste begivenheder og anledninger.

Det smarte ved blazeren er, at den giver dit outfit et sidste touch up, og du finder blandt andet et bredt udvalg hos https://freequent.dk/. Har du et simpelt sæt tøj på, så kan blazeren få dit tøj til udtrykke ekstravagance og gøre outfittet mere stilet.

En striktrøje til de køligere dage

Du bør altid have en strik i garderoben, da den kan bruges til de koldere dage eller køligere sommeraftener. De er både varme og enormt behagelige, særligt når materialet er blødt. En strik kan gøre dit look mere afslappet i udtrykket. Hvis du ønsker at have et finere look og samtidig have en strik på, så kan du med fordel tage et par støvler på til outfittet.

Pift garderoben op med en skjorte

En skjorte er virkelig en trend og både med mønstre samt i farver. Det kan være til et finere outfit, hvor du bærer skjorten til et par bukser, som enten er løst eller stramt siddende. Netop fordi skjorten giver et mere finere look, kan du bruge skjorten til at bryde et look. En særlig trend er, hvor man er iklædt en skjorte sammen med et par jeans og støvler.