Er din garderobe klar til sommerfesterne?

Sommer er ensbetydende med bryllupper, havefester og hyggelige sammenkomster, som du selvfølgelig skal klædes godt på til. Er din garderobe klar til alle de arrangementer, sommeren byder på? Hvis ikke, så er du heldigvis landet det helt rette sted. Her får du nemlig 3 tips til at gøre garderoben sommerklar.

Sørg for at have en go-to kjole

Der er intet værre end en tøjkrise lige op til, at du skal ud af døren. Derfor er det et must-have at have go-to kjole i klædeskabet. På den måde kan du nemlig være sikker på altid at have en behagelig kjole at træde i, der bare passer til enhver anledning – uanset om du inviteres til havefest, bryllup eller barnedåb.

Mangler du den perfekte go-to kjole, så kan du med fordel tjekke udvalget af tidløse og sofistikerede kjoler ud hos day.dk, hvis formål er at kreere elegante styles til den moderne kvinde.

Sommer er lig med farver og mønstre

Elsker du fest og farver, så vil du have let ved at gøre garderoben sommerklar – sommer er nemlig lig med farver. Skal du shoppe nye items til sommergarderoben, skal du altså ikke være bange for at give den fuld gas på farverige items og udforske spændende mønstre. Farver er vejen frem, hvis du vil sætte et eksotisk præg på din sommergarderobe.

Pak ikke dine sweaters for langt væk

Det danske sommervejr er kendt for at variere utrolig meget. På trods af, at det er varmt om dagen, kan det hurtigt blive køligt, som aftenen skrider frem. Har du planer om at deltage i sommerfester, som varer til den lyse morgen, så kan det være praktisk med en luftig sweater, du kan smide over din kjole eller top. Et godt råd til sommergarderoben er derfor, at du ikke skal pakke dine sweaters alt for langt væk – også selvom sommeren er lige om hjørnet.