Du kan finde alt slags garn hos VegaGarn

Ønsker du dig garn, så kan du handle det både på VegaGarns webshop, www.vegagarn.dk, og i deres fysiske butik i Frederica centrum. I butikken har de et bredt og dybt sortiment af garn til mange spændende projekter i forskellige prisklasser. Alt garn hos VegaGarn er af høj kvalitet. Derudover er det vigtigt for dem med et godt dyreliv for de dyr, som leverer garn til dem. En af deres mange forhandlere er By Permin garn, der har eksisteret siden 1854.

Der er kvalitetsgarn hos VegaGarn til de strikkeglade

VegaGarn har alt, du skal bruge til at komme nemt og hurtigt i gang med dit næste strikkeprojekt. Det vil sige, at de i butikken har garn fra mange store brands samt diverse spændende nyheder. Der er mange forskellige ting, der giver god inspiration såsom sommergarn fra Sandnes Garn og en flot sommerbluse. Produkterne fås i alle de typer farver, du skal bruge, så du selv kan strikke trøjerne derhjemme. De har et kæmpe udvalg af kvalitetsgarn i butikken og hurtig levering i hele Danmark. Har du børn i husstanden, så har de forskellige trøjer med børnemotiver, såsom en traktor og en koala. Mange af opskrifterne i butikken er udviklet til børn, så der er mange muligheder til de små. De kan blandt andet vælge mellem en vest med struktur og en oversize sweater med struktur samt top og nederdel som sæt. Ud over ovennævnte kan du finde mange andre slags tøj til begge køn og til både børn og voksne. Du kan købe produkterne i butikken og får 1 – 3 dages leveringstid samt fri fragt for køb over 499 kr.

Prøv et af de mange slags By Permin garn

By Permin garn blev stiftet for næsten 150 år siden og har et lækkert udvalg af egne broderipakker. De fører broderier fra Eva Rosenstand og sælger for eksempel alt garn fra DMC. Derudover er By Permin garn dansk forhandler af det enormt gode strømpegarn Regia og garn fra både Rico og Maderia m.fl. Virksomheden By Permin garn holder til i Rødovre og startede som en brodeributik. Med årene er de begyndt at forhandle mange forskellige slags garn i deres program. Deres udvalg indeholder også diverse typer af garn såsom bomuld, bomuld/uld-blandinger, mohair og mange flere. De dyr, som leverer råmateriale til By Permin garn, har et godt dyreliv. På www.vegagarn.dk er der fyldt med By Permin garn. Det tæller blandt andet produkter såsom Alice by Permin, Angel, Bella, Betty og mange flere. Deres produkt Betty består eksempelvis af 75% kid mohair, 20% uld og 5% polyamid. Der er cirka 50 gram i et nøgle, og løbelængden er ca. 145 meter.