Dig & mig Skagen – En butik med historie

Det hele startede tilbage i 1972, hvor Dig & mig Skagen eller Boutique Dig & mig for første gang slog dørene op i Skagens hovedgade. I blot en alder af 22 år havde Alice Pedersen, som var indehaver, sparet 15.000 kr. sammen og lånt resterende 15.000 kr. i banken. Drømmen for Alice var nemlig at skabe sin helt egen nyskabende tøjbutik. Hun har nu 30.000 kr. til indkøb af varer og indretning af lokaler. Hun startede med at købe forvaskede jeans for størstedelen af de penge hun havde sparet sammen og lånt. Det var et stort sats tilbage i 1970’erne, men det gav også Alice en mulighed for at kunne præsentere den nyeste mode og for nogle en lidt provokerende stil indenfor jeans-verdenen. Ønsker du derfor tøj fra en virksomhed, som har historie og passion, så skal du helt sikkert købe hos Dig & mig Skagen.

Dig & mig Skagen – Folk var ville med forvaskede jeans

Da bukserne for første gang blev afleveret hos Alice i Dig & mig Skagen, var de stadig våde, hvilket gjorde Alice lidt bekymret da hun var bange for at de ville rådne op, da hun ikke havde mulighed for at tørre bukserne på en gang. Det gik dog heldigvis godt og jeansene faldte hurtigt i Skagens beboers smag, og pludselig var Alices butik i top 5 over de butikker i Danmark, der solgte flest jeans. Det var startskuddet til en masse spændende og udfordrende år for Dig & mig Skagen. Butikken har gennem mange år haft den store fornøjelse at klæde danskerne på, hvilket også resulterede i at der i 2012 blev holdt 40 års jubilæum.

Dig & mig Skagen – Forhandler flere store mærker

Dig & mig Skagen er gennem årene blevet så store at de forhandler nogle af de største mærker i Danmark, men også i Europa. I deres udvalg kan du b.la. finde tøj fra de store danske mærke HAN KJØBENHAVN, Wood Wood og mange flere. Du kan også finde tøj fra det verdenskendte tøj mærke Levis, der er meget kendte for deres jeans, hvilket passer godt ind i Dig & mig Skagens historie. Går du derfor ind i det store udvalg finder du med sikkerhed noget, som passer helt perfekt til dig og dit behov.