Dette skal du vide, inden du køber en ny computerskærm

Er du den største Netflixfan, eller er du oppe hele weekenden for at spille CS:GO? Er du meget fokuseret på dit programmeringsarbejde, eller vil du bare gerne have et kontor eller værelse, hvori rammerne er skabt af din smag i indretning? Uanset hvad er en ny computerskærm eller et skrivebord altid at takke ja til.

Vær kritisk og kræsen

Vi kan starte med at fokusere på computerskærmene. Som du nok ved, er selve computeren og computerskærmen to separate ting, så du kan sagtens gå ud og investere i den bedste computerskærm på markedet uden også at skulle udskifte din computer. Du kan for eksempel kigge på computerskærme fra benq. Når du er på udkig efter en computerskærm, skal du for det første være sikker på det primære formål med den. Hvis den hovedsageligt skal benyttes til højniveaugrafiske spil eller Netflix-programvisning, er en høj skærmopløsning i højsædet, når det kommer til prioritet af funktioner. Går du meget op i din elregning – eller vil du beskytte klimaet – er det årlige energiforbrug særligt relevant for dig. Disse oplysninger og endnu flere kan du som regel læse om på hjemmesiden under produktbeskrivelsen, eller du kan spørge en medarbejder i butikken til råds. Hvis du er usikker på, hvilke spørgsmål du skal stille, kan du spørge medarbejderen, hvorefter du garanteret vil få de nødvendige svar for at træffe en beslutning med et ordentligt grundlag.

Skrivebordskøb

Computeren skal selvfølgelig have et bord at stå på. De fleste har i forvejen et skrivebord, men indimellem trænges der til en udskiftning. Ved køb af nyt skrivebord er vigtige overvejelser at gøre sig bl.a., hvilken størrelse det har, og om det skal kunne reguleres højdemæssigt. Højden skal jo helst passe til din kontorstol. Størrelsen skal være stor nok til, at du har plads til dit computerudstyr og evt. lidt småting.