De bedste Ridebukser – Hvad er det ?

21. oktober 2021

Hvilke ridebukser er de bedste ?

Der findes ridebukser til et hvert behov, og hos Gymnastik og Ridesport finder du til hver en tid et kæmpe udvalg fra alle de bedste mærker. Vi har naturligvis både ridebukser til dig der springer men også til dig der rider dressur.

 

Men hvorfor skal du ride i et par ridebukser ?

Det er der en helt naturlig årsag til. Med et par ridebukser sidder du bedre i sadlen og du sidder bedre fast. Du vil med det samme kunne mærke en forskel fra et par almindelige bukser til et par ridebukser.

Bruger du et par almindelige bukser vil du slet ikke have samme kontrol over hesten og det er vigtig.

Hvilke ridebukser findes der og hvad skal du vælge ?

Der findes rigtig mange forskellige typer ridebukser og lige så mange mærker. Men heldigvis har vi hos Gymnastik og Ridesport alle de bedste mærker på ét sted.

Vi har også ridebukser til dig lige er begyndt til ridning, men vi har også ridebukser til dig der lever af at ride heste til daglig.

 

Vi anbefaler dig helt klart at du prøver dine ridebukser

Det kan være en stor fordel for dig at prøve dine ridebukser inden du køber. De skal nemlig sidde godt og du skal føle dig godt tilpas i dine ridebukser. Gør du ikke det, vil du ikke kunne holde 100% fokus på din ridning.

 

Køb ikke dine ridebukser for billige

Lige som så mange andre ting – Så hænger pris og kvalitet sammen. Det gør det også når du skal vælge ridebukser.

Er du lige begyndt til ridning, så vil du godt kunne starte i et par billige ridebukser. Men prøver du et par kvalitets ridebukser fra eks. Pikeur, Samshield eller Kingsland, vil du mærke en kæmpe forskel. Men du er nød til at prøve dine nye ridebukser inden du vil kunne bedømme hvordan de skal sidde.

 

Nogen af de absolut bedste ridebukser er fra disse mærker

Der er helt klart en årsag til at et par Pikeur ridebukser koster mere – Det gør de bla. Fordi de er lavet i en bedre kvalitet men også fordi de er lavet i Tyskland og deres pasform er noget helt andet end et par billige ridebusker.

 

Et andet mærker i topklasse 

Et andet par ridebusker er fra mærket Samshield. De har ifølge mange af vores kunder den “bedste pasform” og designet fra Samshield er super eksklusivt. Vi kan også varmt anbefale dig et par Samshield ridebukser.

Hvad med de populære ridetights ?

De super fede ridetights er helt klart kommet for at blive. De er lavet til dig der vil have dine tights til at sidde til. Der er en anderledes følelse i et par tights end i et par ridebukser og populære, det er de.

 

Der findes også mange typer ridetights.

De meste populære er fra både Kingsland, Pikeur og Equipage. Men det var Kingsland så var en af de første der kom med de smarte ridetights. De har stor erfaring i at få lavet de fedeste ridetights med den bedste pasform og de er super gode til at lave et design der passer til de fleste.

 

Stedet med det største udvalg i ridebukser og ridetights

Så har du set dig varm på et par ridebukser eller tights som disse ? Så slå et smut forbi Gymnastik og Ridesport og find et kæmpe udvalg.