Bing og Grøndahl sommerfugl – en tidløs klassiker

Er du helt vild med tidløse klassikere, når det kommer til stel? Så er Bing og Grøndahl sommerfugl stellet lige noget for dig. Det er nemlig et stel, der netop et klassisk og tidløst, hvorfor det lever op til dine præferencer. Det er stel, der kan forvandle ethvert kaffe- og middagsbord – og så er det desuden et stel, der sagtens kan kombineres med andre stel. Det betyder, at du kan samle hele Bing og Grøndahl sommerfugl sættet, men du kan ligeledes vælge blot at købe nogle enkelte dele og kombinere det med et andet stel. Nogle af de stel, du kan kombinere det med, er andre stel fra Bing og Grøndahl samt de musselmalede stel fra Royal Copenhagen. Faktisk er mulighederne med dette stel næsten uendelige, og det er derfor også kun fantasien, der sætter grænser for din borddækning. Og lyder det præcis som det, du er på udkig efter? Så kan du lige her købe Bing og Grøndahl sommerfugl stellet.

 

Bing og Grøndahl sommerfugl stel er antikt

Ønsker du således at samle på det smukke Bing og Grøndahl sommerfugl stel? Så skal du altså have fingrene i genbrugsvarer. Stellet produceres nemlig ikke længere, og derfor er alle de varer, du kan købe, blandt andet online, antikke. Det gør dog ikke stellet ringere – tværtimod. Faktisk giver det blot stellet endnu mere værdi, og for dig betyder det, at du kan sælge det videre igen en dag, hvis ikke du længere ønsker at eje det. Men når det så er sagt, så kan du også sagtens bruge Bing og Grøndahl sommerfugl stellet hele livet ud og lade det gå i arv til din familie – det er nemlig et stel, der aldrig går af mode.

 

Hvad er Bing og Grøndahl sommerfugl stellets kendetegn?

Kendetegnet ved det smukke stel er, som navnet også antyder, den fine sommerfugl i midten af stellet samt de smukke blå blomster og blomsterranker. Alt stellet er malet i hånden, og derfor må du også forvente, at designet ikke er 100% ens på alle dele – men det gør det kun endnu mere unikt. Det kommer i flere forskellige udgaver: Kipling som er med guldkant og Dickens, som har yndige halvblonde blå skæl. Dickens findes også med eller uden guldkant. Find det hele online ved at følge linket øverst i artiklen – du finder med garanti alle dine Bing og Grøndahl sommerfugl favoritter.