Alt i firmatøj hos MarkOn – Løbetøj til DHL-stafet, skjorter med logo osv.

Bliv klar til årets firmaløb! Hos MarkOn er du i stand til at bestille flot løbetøj til DHL-stafet med jeres firmas logo på som tryk. Bestil også andet firmatøj i høj kvalitet inkl. trøjer, bukser og skjorter med logo – alt sammen nemt og bekvemt online på markon.as.

Det rette løbetøj til DHL-stafet – Få logotryk!

DHL-stafetten er en sjov og sund tradition, som mange firmaer i byerne melder sig til årligt. Løbet har dog også bredt sig langt uden for København og afholdes nu også i Aarhus, Aalborg m.m. Det er bare langt federe, når hele firmaet stiller op i matchende løbetøj til DHL-stafetten. Det er en fremragende måde at blive set på af alle de vigtige virksomheder i byen. MarkOn hjælper jer med jeres behov inden for sportstøj med print.

DHL-stafetten handler for mange virksomheder ikke kun om selve dagen. Flere vælger at igangsætte sunde initiativer før f.eks. med fællesløbeture en eller to gange om ugen. Optakten gør den helt store dag langt federe.

Til den store dag har hver virksomhed deres eget teltområde, hvor alle kan hygge sig, grille m.m. – også dem, som ikke løber. Der plejer også at afholdes en gåtur for dem, som gerne vil røre sig uden at få masser af sved på panden. Det plejer at være en hyggelig dag for alle uanset konditionsniveau og noget, som rigtig mange medarbejdere ser frem til.

På markon.as kan du læse mere om bestilling af løbetøj til DHL-stafet. Husk at være ude i god tid. Heldigvis bliver løbsdatoen annonceret rigtig tidligt. Det er selvfølgelig muligt at få firmalogo på løbetøj til DHL-stafet, men også sponsorer og andet, der kunne ønskes for at få endnu mere værdi ud af begivenheden.

Bestil løbetøj til DHL-stafet allerede nu, så I for alvor kan begynde at glæde jer!

Flotte skjorter med logo i forskellige fit

Hos markon.as sælger de ikke kun løbetøj til DHL-stafet, men også sportstøj til alle andre begivenheder inkl. cykelløb. Denne leverandør tilbyder også virksomheder firmatøj med tryk til alm. brug. Det kunne f.eks. være skjorter med logo til alle de butiksansatte. Logoskjorter er med til at styrke jeres image. Køb skjorter med logo fra forskellige brands og i mange design. Det er både muligt at vælge imellem slim fit, modern fit og casual fit skjorter med logo – alle sammen i ypperste kvalitet. Køb dameskjorter og herreskjorter lige efter jeres behov. Mangler i slips eller andre detaljer til at matche? MarkOn hjælper med alt inden for firmatøj til jeres behov. Det gælder, uanset om I ønsker skjorter med logo eller mere casual T-shirts til erhverv.