3 tips til en stilren garderobe

Har du i noget tid følt dig rodløs, når det kommer til personlig stil i din garderobe? Det kan være svært at etablere en gennemført stil, hvis man er usikker på, hvilken retning man vil gå i, eller hvordan man overhovedet gør. Her har vi samlet tre gode tips til den stilrene garderobe.

Specialforhandlere

Når man skal sammensætte en stilren garderobe, handler det i bund og grund om at vælge en stil, og så kunne finde de rigtige elementer, som alle passer dertil. Nogle synes det er rigtig sjovt og spændende at gøre selv, men der er også en del, der bliver demotiveret af opgaven, og som ikke altid får fundet de rigtige ting. Er det sidstnævnte tilfældet, så er et godt tip at finde dig en specialbutik, der har fanget netop den stil, du ønsker til din garderobe. Specialbutikker er nemlig dygtige til at opsnuse de helt rigtige tøjstykker og accessoires til den bestemte stil, så der kan du både finde inspiration og handle. Tag CARTER som et godt eksempel og undersøg deres lækre udvalg af stilren mode.

Udgangspunkt i ét mærke

Et andet tip, som falder lidt i samme jord som det første tip, er at fastlå et bestemt mærke, du godt kan lide. Det kan godt tage lidt tid, for man skal researche en del, men fordelen er, at du kan finde et mærke, der opfylder alle dine krav. Det kan fx være en bestemt prisklasse, en specifik stil eller at tøjet skal være bæredygtigt. Tricket er, at deres tøj er designet til at passe godt sammen. Så kan du let selv sammensætte stilrene sæt tøj!

Farver der flatterer

Vi er alle forskellige, og derfor er det ikke alle farver, der flatterer alle. Foretag en farveanalyse af dig selv og køb derefter udelukkende tøj i farver, der er flatterende for dig.