3 tips til det perfekte babyshower

Et babyshower har været en tradition i USA i rigtig mange år og er først kommet til Danmark inden for de seneste 5-10 år. Det er en skøn tradition hvor man fejrer moderen og det kommende barn, der inden længe kommer til verden. Hvis man skal holde et babyshower, men ikke har prøvet det før, så kan det godt være en smule udfordrende, fordi at man føler at der er nogle ting man skal leve op til. Dette er fuld forståeligt, men der ingen grund til bekymring, for i denne artikel giver vi dig 3 tips, til det perfekte babyshower.

Dekorationer

Når det kommer til et babyshower, så er det en tradition at pynte op i de farver som repræsenterer barnets køn. Selvom det er et ømtåleligt emne i disse moderne tider, så er det en tradition som de fleste stadig holder og af respekt for dette, bør man finde dekorationer der passer til barnets køn. Derudover kan man også holde farverne, når det kommer til cupcakes og andre former for snacks, så det hele hænger sammen.

Gaverne

I forhold til gaver, så giver man ofte gaver som kan bruges til barnet. Det kan for eksempel være bodys, one sies og andre former for babytøj, samt bleer og lignende. Det betyder dog ikke at man ikke må tænke på den kommende mor, så det er en god idé også at have en lille gave til hende. Det kan være alt fra en parfume, til et spaophold. Sørg for det er noget der kan være med til at få hende til at føle sig værdsat.

Stedet

De fleste holder et babyshower i private ramme, men inden for de sidste par år, er det blevet populært at booke et såkaldt babyshower arrangement der sørger for alle de ovenstående ting (undtagen gaverne).
I skal ikke bekymre jer om at have plads til alle, ligesom der bliver sørget for dekorationer og kager og snacks, ligesom det er muligt at book tid i en spa eller lignende, alt efter hvor man ønsker at arrangementet skal finde sted. Fordelen ved dette er, at der er plads til alle og at i bare skal fokusere på at hygge jer.