3 must-have accessories til dit outfit

Måske er du ved at træde ud af døren på vej til kontoret, den længe ventede date eller over til din veninde, og dit outfit ser lidt kedeligt ud, når du kigger dig i spejlet. Her får du her tre tips til at pifte din stil op med lækkert tilbehør.

Ure

Klæd dig på med et af de helt store klassikere. Mange har skiftet armbåndsuret ud med mobilen, men der er noget charmerende over det klassiske look.

Der er mange smukke og flotte ure og urremme, så der er helt sikkert en til din smag. Måske er du på jagt efter at skabe et helt unikt udtryk til dit tom kristensen ur, eller du vil imponere alle omkring dig med et lommeur?

Bælte

Nu tænker du måske, at bælter kun er praktiske. Et lækkert læderbælte med det helt rigtige udsmykkede spænde kan også give din stil et mere gennemtænkt look.

Gå på opdagelse i flettede, mønstrede, simple bælter, smalle som brede, og mærk på de mange lækre materialer. Og den behøver ikke at have et spændende bæltespænde, hvis du mere er til det subtile look. Bælter passer til enhver anledning – det kan man ikke gå galt i byen med.

Smykker

Smykker er uden tvivl en fantastisk go-to accessory. De klæder ethvert outfit og kan give dit look et mere glamourøst udtryk. Der er et hav af muligheder, så du nemt kan finde smykker, som passer til dine sorte stiletter og hvide sneakers.

Uanset om du er til guld, sølv, oxyderet sølv, perler eller lædersmykker kan du udtrykke din personlige stil. Smykker kan både være diskrete og falde i med din påklædning, eller de kan være mere glamourøse, som vender hoveder på din vej.

Leg med forskellige kombinationer og få et perfekt outfit uanset smag og stil. Nu er du klar til at gå ud af døren. God fornøjelse!